VÅRA TJÄNSTER

Går du i tankarna att bygga ett nytt badrum? Välkommen att kontakta oss på Filuni AB i så fall. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering i Göteborg med omnejd.

På vårt bolag jobbar snickare, kakelsättare och rörmokare, vilket innebär att vi besitter all kompetens som behövs för att utföra en lyckad badrumsrenovering. Vi kan hjälpa dig att förverkliga
din badrumsdröm!

Vi utgår alltid från dina önskemål, befintliga förutsättningar och branschens krav för att utforma en skräddarsydd offert och att leverera ett arbetsresultat av hög kvalitet. Vi planerar ditt badrum
tillsammans och du får den färdiga idén på en 3D ritning som görs av våra projektledare.

Du kan känna dig trygg i att arbetet utförs professionellt – för våra medarbetare har alla nödvändiga behörigheter för att göra ett bra arbete.

När vi renoverar ett badrum genomförs arbetet som en totalentreprenad. På så sätt gör vi det enklare för dig. Ett och samma bolag tar ansvar för hela uppdraget, från början till slut. Du behöver bara ha kontakt med oss och vi ser till att allting flyter på smidigt under arbetets gång och att du får det du vill. Vi står för en hög kvalitet till ett rimligt pris.


Våra leverantörer

Ett urval av leverantörer vi har ett gott samarbete med.