om oss

Lite om filuni

Företaget startades som enskild firma ”ABC kakel och renoveringsspecialisten” 2007 i Göteborg och omvandlades till ett aktiebolag 2011. Sedan starten har firman vuxit till en respekterad aktör inom badrumsrenoveringsbranschen. Genom åren har vi hållit vårt fokus på det vi är bäst på, att bygga och renovera badrum, och vi har byggt upp ett ansenligt rykte hos våra kunder och våra partners.

Under de senaste 15 åren har vi haft ett utomordentligt gott samarbete med Badrumsgruppen i Göteborg ab där vi jobbade som deras exklusiva badrumsentreprenör.

Hundratals badrum senare fortgår vår resa, nu både i Stockholm och Göteborg, och vi ser ljust på framtiden där vi kommer att fortsätta att uppfylla våra kunders badrumsdrömmar.

Professionell badrumsrenovering i Göteborg

Kvalitet & Service i fokus...

Hos oss står kvalitet och service alltid i fokus när vi åtar oss en badrumsrenovering. Vi har all den kompetens, utbildningar och certifiering som krävs för att arbete med renoveringar i våtrum. Samtliga i vårt team är utbildade och auktoriserade för arbetet som de utför och givetvis efterföljs rådande branschregler.

Badrumsrenovering är det vi gör mest och bäst. Vi utför ett stort antal renoveringar per år och har därför den erfarenhet som många kunder söker. På vår hemsida hittar du ett flertal referenser över tidigare utförda projekt som du kan inspireras av. Vi vet att en renovering av badrum är en stor ekonomisk investering i din bostad och därför är det lite extra viktigt att inget lämnas åt slumpen.

Oavsett vilken stil du är ute efter kommer vi leverera enligt önskemål. Vissa önskar en något mer personlig stil medan andra föredrar stilrent och klassiskt. Oavsett vilket håll du vill att ditt badrum ska gå åt ser vi till att resultatet blir som du har tänkt dig.

våra certifikat